ana_sayfa

 

www.MHP.org.tr/ Türkiye'nin Güvencesi


E-MAİL LİST

Adana'mız, Partimiz ve Meclis Çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


ADANA'DA HAVA

BUGÜN YARIN
Adana   Adana

YARARLI LİNKLER

www.belediyeler.net


 
 

Yılmaz TANKUT
MHP 23. Dönem Adana Milletvekili
TBMM ANKARA
BİZDEN HABERLER
 Tankut: Ya AKP Türkiye yi tasfiye edecek yada...


MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, “Ülkemizin özellikle bir bölümünde devletin yaptırım gücü sıfırlanmaktadır. Adeta içeriden ve dışarıdan ayrı bir devletin inşasının önü açılmaktadır. Bu süreç tesadüfen değil, bilerek işletilmiş, bilerek yönetilmiş bir süreçtir.” dedi.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, “Ya AKP Türkiye’yi tasfiye edecek yada AKP tasfiye edilerek Türkiye’nin önü açılacaktır” dedi.

AÇLIK, TALAN, VURGUN

Tankut, Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ülke gündemini değerlendiren Tankut, Türkiye’nin tarihinde en sıkıntılı bir dönemeçten geçtiğine dikkat çekerek “Bu tablonun mimarı AKP’dir. Son 9 yılda açlık ve yokluğun zirve yaptığı ülkemizde, soygun, talan, vurgun, hukuksuzluk artık sıradan hale gelmiş bulunmaktadır” diye konuştu.

BU SÜRECE DİKKAT!

Adana Milletvekili Yılmaz Tankut “Daha da önemlisi aziz milletimizin içine fitne sokularak bölücü emellere hizmet edilmektedir. Ülkemizin özellikle bir bölümünde devletin yaptırım gücü sıfırlanmaktadır. Adeta içeriden ve dışarıdan ayrı bir devletin inşasının önü açılmaktadır. Bu süreç tesadüfen değil, bilerek işletilmiş, bilerek yönetilmiş bir süreçtir. Bütün bunların sorumlusu AKP hükümetinden başkası değildir” ifadesini kullandı.

ADANA UMUT VERİYOR

Tankut, “Dolayısıyla hiç olmazsa bu saatten sonra Müslüman Türk milleti dostunu ve düşmanını iyi tanımak zorundadır. Sureti haktan görünerek aslında sinsi, hain planları uygulayanları, ihanetin yol haritasını döşeyenleri görmek durumundayız. 12 Haziran ise, hayati derecede öneme sahip karar günüdür. Ya bir şans daha verilerek Allah korusun, AKP Türkiye’yi tasfiye edecek yada aziz milletimiz AKP’yi inşallah tasfiye ederek Türkiye’nin önü açılacaktır. O nedenle gün bir ve beraber olma, safları sıklaştırma zamanıdır. Adana ve Sarıçam bu manada bizlere umut veriyor” dedi.


,