ana_sayfa

 

www.MHP.org.tr/ Türkiye'nin Güvencesi


E-MAİL LİST

Adana'mız, Partimiz ve Meclis Çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


ADANA'DA HAVA

BUGÜN YARIN
Adana   Adana

YARARLI LİNKLER

www.belediyeler.net


 
 

Yılmaz TANKUT
MHP 23. Dönem Adana Milletvekili
TBMM ANKARA
BİZDEN HABERLER
 MHP Adana İl Başkanı Üçkardeşler, Milletvekili Tankut, Seyhan İlçe Başkanı Kanlı, ÇGC’ni ziyaret ettiler. Üçkardeşler ve Tankut, önemli mesajlar verdiler.

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, Türkiye’nin gerçek gündem yerine sanal gündemlerle meşgul edildiğini söyledi.

ÇGC’NE ZİYARET

Üçkardeşler, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut ve Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, basınla sohbet toplantısı düzenlediler. Üçkardeşler, bir soru üzerine, özellikle son beş seçim sürecinde Türkiye’nin gerçek gündeminden uzaklaştırıldığını, sanal gündemler oluşturulduğunu, bunun bilerek ve planlı olarak yapıldığını kaydetti.

ÇOĞUNLUĞUN GÜNDEMİ

Üçkardeşler “Kahir ekseriyet, Türkiye’nin gerçek gündeminde işsizliği, yoksulluğu, adaletsizliği, yolsuzluğu, bölünmenin ve terörün çok önemli gündem maddeleri olduğuna inanıyor. Bu konuda mutabakat var. İşte biz Milliyetçi Hareket olarak bu sorunları çözmeye odaklandık. Bizim gündemimizde bu sorunlar ve çözüm projelerimiz var. Seçim beyannamemizde bütün bunların nasıl çözüleceği çok ayrıntılı şekilde, kaynaklarıyla açıklanmış ve taahhüt edilmiştir” dedi.

YILMAZ TANKUT’UN MESAJI

Milletvekili Yılmaz Tankut da bir soru üzerine, AKP’nin geçen yıl gerçekleştirilen anayasa değişikliğini yeterli görmediğini belirterek “Şimdi de üçüncü kez göreve gelerek, Anayasa’da değiştirilmesi dahi teklif edilemez şeklinde yer alan resmi dil Türkçe, Türk bayrağı, İstiklal Marşı gibi değerlerimizi değiştirmek istiyor ve bunu artık gizleme gereği bile duymuyor. AKP, federasyona giden yolu açmaya çalışıyor” dedi.

12 HAZİRAN VE SONRASI

Tankut, şöyle devam etti:

“Dolayısıyla 12 Haziran seçimi, tarihimizin en önemli seçimi haline gelmiştir. Bu seçim, şu yada bu partinin iktidara gelmesi meselesi olmaktan çoktan çıkmıştır. Şayet, 12 Haziran’da gerekli hassasiyetler gösterilmez, gerekli tercih yapılmaz ise, Allah korusun Türkiye asla telafisi mümkün olmayacak şekilde uçuruma yuvarlanacaktır.”

İŞTE OYUN İŞTE PLAN

Yılmaz Tankut, başka bir soru üzerine de şunları söyledi:

“Eş başkanı da sayın Tayyip Erdoğan’ın olduğu Büyük Ortadoğu Projesi çerçevesinde, Türkiye’nin de şehir devletçiklerine, federal bir yapıya bürünmesi isteniyor. Bu projenin Türkiye’ye uyarlanabilmesi için de gerekirse CHP ile de anlaşarak Anayasanın ilk üç maddesinin değiştirilmesini planlıyorlar. Sayın genel başkanımız bu konularda çok hassas ve tavizsizdir. Dolayısıyla MHP, TBMM’ye girse bile Bahçeli’nin de Meclis’te olmaması gerektiğini düşünüyorlar”

ÖNCE TÜRKEŞ ŞİMDİ BAHÇELİ

Tankut “Geçmişte Türkeş’siz şimdi de Bahçeli’siz bir MHP isteyen aynı karanlık odaklar, Bugün de Türkiye’de Türk milliyetçilerini söz sahibi etmek istemiyor. Ama hiçbir tuzak, MHP’nin milletiyle bütünleşmesinden, milletine hizmet etme sevdasından vazgeçirecek değildir” şeklinde konuştu. Adanalı hemşehrilerine ve yerel basına da teşekkür eden Yılmaz Tankut, “23. Dönem Milletvekili olarak TBMM’ye gönderen hemşehrilerime ve 4 yıl boyunca Adana ile ilgili sorunların dile getirilmesinde sesimizi Adanalı hemşehrilerime yansıtan yerel basına teşekkür ediyorum” diye konuştu.


,