ana_sayfa

 

www.MHP.org.tr/ Türkiye'nin Güvencesi


E-MAİL LİST

Adana'mız, Partimiz ve Meclis Çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


ADANA'DA HAVA

BUGÜN YARIN
Adana   Adana

YARARLI LİNKLER

www.belediyeler.net


 
 

Yılmaz TANKUT
MHP 23. Dönem Adana Milletvekili
TBMM ANKARA
BİZDEN HABERLER
 MHP birliğin ve huzurun sigortası

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, “Kandil ile İmralı ile masaya oturanlar, Anayasayı kökten değiştirip federasyona geçmek isteyenler, etnik çatışmadan medet umanların önündeki en büyük engel MHP ve Devlet Bahçeli olmuştur. Onun için MHP’siz Meclis, Bahçeli’siz MHP istiyorlar” dedi.

MHP birliğin ve huzurun sigortası

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut,
MHP’nin; ülkenin birliği, huzuru için en önemli sigorta olduğu gerçeğinin daha iyi anlaşılmaya başlandığını söyledi.

ORTAK KANAAT BU
Tankut, bu tespitini merkez ilçe Seyhan’da Barış mahallesindeki bir sohbet toplantısında dile getirdi. Son dokuz yılda izlenen etnik temelli ayrıştırıcı politikalara paralel olarak ülkeyi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen çevrelerin karşısındaki en büyük engelin MHP ve Devlet Bahçeli olduğunu söyleyen Tankut “Bu görüş sadece bizim değil her kesimin ortak kanaati olmuştur” dedi.

TÜRKEŞ- BAHÇELİ
Tankut “Bu sinsi, hain projeyi yürütenler, yıllardır Ülkücüleri etnik bir çatışmanın içine çekmek istediler. Ama merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş bu tuzağa düşmemiştir. Bayrağı devralan sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli de bin yıllık kardeşliğimizin devamı, ülkemizin huzuru ve birliği için tıpkı merhum Başbuğumuz Türkeş gibi hep uyarılarda bulunmuş, kardeş kavgasına set çekmiştir” diye konuştu.

OYUN DEĞİŞMEDİ
MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut “Dolayısıyla bugün Kandil ile İmralı ile masaya oturanlar, Anayasayı kökten değiştirip federasyona geçmek isteyenler, etnik çatışmadan medet umanların önündeki en büyük engel MHP ve Devlet Bahçeli olmuştur. Onun için geçmişte MHP’siz Meclis, Türkeş’siz MHP isteyenler, bugün de yine MHP’siz Meclis, Bahçeli’siz MHP istiyorlar” ifadesini kullandı.

GERÇEK GÖRÜLDÜ
Tankut “Olayın sevindirici yanı ise, artık bu gerçeğin şu yaşadığımız günlerde daha net anlaşılmış olmasıdır. Bugün, gönlünde vatan, bayrak sevgisi olan, birlik ve huzur isteyen hemen herkes bu gerçeği görmüştür. Adana sokaklarında, çarşıda, pazarda partili-partisiz vatandaşlarımız bu gerçeği dile getirmektedir. İnşallah 13 Haziran’da MHP’nin tek başına iktidarı da gerçek olacak ve necip milletimiz yaşadığı kabustan ve kamburdan kurtulacak” dedi.

EN İYİ SONUÇ ALINIR
Yılmaz Tankut, “Netice itibarıyla Türk milliyetçileri olarak, Ülkücüler olarak saflarımızı daha da sıklaştırmamız gerekmektedir. Teşkilatlarımızla, teşkilat temsilcilerimizle, adaylarımızla bir ve bütün içinde Adana’da en iyi sonucu alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” mesajı verdi.


,