ana_sayfa

 

www.MHP.org.tr/ Türkiye'nin Güvencesi


E-MAİL LİST

Adana'mız, Partimiz ve Meclis Çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


ADANA'DA HAVA

BUGÜN YARIN
Adana   Adana

YARARLI LİNKLER

www.belediyeler.net


 
 

Yılmaz TANKUT
MHP 23. Dönem Adana Milletvekili
TBMM ANKARA
BİZDEN HABERLER
 MHP İl İstişare Toplantısı Yaptı

MHP İl İstişare Toplantısı Yaptı

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı iki MYK üyesinin katılımı ile istişare toplantısı yaptı.
29 Haziran 2013 Cumartesi 16:20

MHP Kahramanmaraş İl Teşkilatı iki MYK üyesinin katılımı ile istişare toplantısı yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş teşkilatı Kervanhan tesislerinde MYK üyeleri Yılmaz Tankut ve Aybüke Yıldırım’ın da katılımı ile İl İstişare toplantısı yaptı.

İl Başkanı Mustafa Bastırmacı yaptığı açılış konuşmasında: “Türk Milleti Asırlardır Dünya Coğrafyasında hür bir şekilde yaşamıştır. bu yaşayış tarihin başlangıcından günümüze kadar millet olarak kardeşlik duyguları içerisinde ve zengin bir kültüre sahip olarak gelimiştir.

Bu güçlü millet ve mensubu olduğu devlet tarihte ilkkez saldırıya uğramıştır. ilk saldırı zamanı osmanlı'nın yıkılması döneminde gerçekleşmiştir. ikinci saldırı girişimi ise günümüzde gelişen olaylarla göstermiştir

AKP hükümetinin çocuk katili, terörist başını ve örgütünü karşısına alarak görüşmesi, PKKyı meşrulaştırma gayesinden başka bir şey değildir. sözde barış süreci öne sürülerek bu milleti ayrıştırma ve bölmeyi sağlamak için çıktıkları yolun sonunun karanlık olduğunu kendilerine hatırlatmaktayız.

Son günlerde PKK'yı kürtlerin temsilcisi olarak gören, terörist başını Kürtlerin lideri olarak gösteren devlet dairelerinden, TC'nin kalkmasını sağlamak isteyenler, Türk bayrağının değişmesi gerektiğini söyleyenler, Türk Milleti'nin tanımın Anayasadan kaldırmak isteyenler, Türk Milletini neye ikna etmek istediklerinin işaretini vermişlerdir. Ancak Tük Milliyetlerinin yurdun her köşesinde yapılan mitinglerle bu hainlere karşı gösterdiği duruş, Türkiye'yi bölmek istiyenlere, terörist başını affetmeyi planlayanlara, eyaletleri hayal edenlere gerekli dersler verilmiştir.

Türkiye üzerine oynan bu oyunlar karşısında, başta liderimiz olmak üzere MHP kadroları oyunların farkındadır. Türk Milletinin gücünün farkındadırlar.

Milliyetçi Hareket Olduğu Sürece, bu vatanı böldürmeye güçleri yetmiyecektir. Türk Milliyetçileri son sözünü söylememiştir. Geçmişte son sözümüzü söylediğimizde hainler kendilerini nerede yer bulduysa bu günde onların uzantıları aynı sonla karşılaşmaya mecbur olacaklar.

Liderimiz Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi yine şevkle " NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE" demeyi sürdüreceğiz. yine arzuyla "ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ" diyerek meydanları dolduracağız.

Aziz Dava Arkadaşlarım

Bu Gün burada bulunmamızın sebebi siz değerli arkadaşlarımızla güç birliği yapmak yaklaşan mahalli seçimlerde güç birliği sağlamak için fikir alışverişinde bulunmak siz değerli dava adamlarının öneri ve tavsiyelerini almaktır.

Kahramanmaraş'ta Ülkücü ve milliyetçi hareketin, potansiyel bir gücü olduğu gerçektir. bu gerçeği birlik ve beraberlik içerisinde, saflarımızı sıklaştırarak teşkilat birliğini sağlamak, daha üst seviyelere çıkararak, Kahramanmaraş'ı eski günlerdeki gibi Milliyetçi Hareketin Zaferle çıkacağı günlere eriştirmek ve mücadeleyi sandığa yansıtmak istiyoruz. bu başarıya sizlerin vereceği destek, fikirle allahı izniyle Kahramanmaraş'ta ve genelde iktidar olacağız.

Kahramanmaraş'ta MHP, Ülkü Ocakları,Kadın Kolları ve yan kuruluşlarla kenetlenmiş olarak çalışmaktayız. bu çalışma alanına tüm arkadaşlarımızı dahil ederek en iyi sonucu almak hedefimizdir.

bu salanda bulunan si değerli dava arkadaşlarımızın donanımlı, şahsiyetli, kamu oyunda sevilen, sayılan birer birey olduğunuzu biliyoruz. sizlerin bu özelliklerinizin MHP'ye üst seviyede katkı sağlıyacağınıza inancım tamdır. bu katkıyı isteyerek yapacağınıza inanıyorum. (Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap vardır.)

Zor günler geçiren ülkemizin Türkiye sevdalılarına yani bizlere ihtiyacı vardır. ülkemizi bu kaostan kurtarılması için tek çare liderimiz Devlet Bahçeliyi Başbakan MHP'nin Tek başına iktidar olmasını Gerektirmektedir. Bunun için tüm dava arkadaşlarımızı bu kutsal yürüyüşte saflarımıza davet ediyoruz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen MHP MYK üyesi ve geçen dönem Adana Milletvekili olan Yılmaz Tankut, hükümetin uygulamalarını eleştirerek bu milletin bu iktidardan ilk seçimde kurtulması gerektiğini söyledi.

Tankut bütün ülkücüleri MHP çatısı altında toplanmaya ve MHP’yi iktidar edebilmek için çok çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Toplantıda MHP milletvekili adayları, ilçe başkanları, ocak başkanları ve davetliler hazır bulundu.

Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.


,