ana_sayfa

 

www.MHP.org.tr/ Türkiye'nin Güvencesi


E-MAİL LİST

Adana'mız, Partimiz ve Meclis Çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


ADANA'DA HAVA

BUGÜN YARIN
Adana   Adana

YARARLI LİNKLER

www.belediyeler.net


 
 

Yılmaz TANKUT
MHP 23. Dönem Adana Milletvekili
TBMM ANKARA
BİZDEN HABERLER
 MHP'Lİ TANKUT: "İHSANOĞLU MİLLETİMİZİN ADAYIDIR"

MHP'Lİ TANKUT: "İHSANOĞLU MİLLETİMİZİN ADAYIDIR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Tankut, "Türk-İslam Dünyasını parçalamaya azmetmiş yapıya karşı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu Türk milletinin ortak adayıdır" dedi.

ADANA (GÜNEY HABER) -

Yılmaz Tankut, seçim sürecine ilişkin bazı temas ve çalışmalarda bulunmak üzere geldiği Adana'da seçim sürecine ilişkin görüşlerini açıkladı.

Tankut "Türk milletinin bir ve bütün olarak yoluna devam edebilmesi gerekmektedir. Cumhurbaşkanlığı bu manada en önemli işlevi görecek en üstte yer alan bir makamdır. Sayın Ekmeleddin Ihsanoğlu da, partimizin ve beraberinde CHP ile birlikte BTP, DP ve DSP'yle 5 siyasi partinin isminde uzlaştığı değerli bir vatan evladıdır. Terör örgütleriyle, Haçlı Siyonist ittifaklarıyla paralel hareket eden ve Türk-İslam Dünyasını parçalamaya azmetmiş yapıya karşı Sayın Ihsanoğlu Türk milletinin ortak adayıdır" ifadesini kullandı.

Tankut şöyle devam etti: "İnanıyorum ki, 10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimde Adana, yine kendisine yakışanı yapacak, Türkiye ortalamasının çok çok üzerinde bir netice ortaya koyacaktır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Milliyetçi Hareket Partisi, bu seçimi de Aziz Milletimizin istikbali açısından çok önemsemektedir. Adana'da İl Başkanımız Sayın Mustafa İzgioğlu başkanlığında il ve ilçe teşkilatlarımızın gündeminde de yine bu seçim vardır ve yekvücut olarak sadece bu hedefe odaklanılmıştır. İl Başkanlığımızın koordinesinde başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere bütün belediyelerimiz ve bütün yerel teşkilatlarımız gayet uyumlu bir seçim süreci yürütmektedir."

"TEŞKİLATLARDA UYUM VE SİNERJİ ZAAFA UĞRATILMAMALI"
Seçim sürecine zarar verecek dedikodu kültüründen uzak durulması gereğine işaret eden MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut şunları kaydetti: "Ülkemizin ve milletimizin ve elbette Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin, doğal olarak bütün teşkilatlarımızın ana gündem maddesi böylesi tarihi bir seçim iken, bu sürece zarar verecek, teşkilatlarımız arasındaki uyum ve sinerjiyi zaafa uğratacak dedikodulara malzeme olanlar dikkat çekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, 45 yıllık köklü bir siyaset kurumudur. Teşkilatlarımızın yönetim kademelerinin nasıl ve ne zaman şekilleneceği, kanun, tüzük ve genelgelerle bellidir. Hal bu iken, kahve köşelerinde, sanal ortamlarda, yazılı basında dedikodular üretilmesine zemin hazırlamak suretiyle teşkilatlarımızın, mensuplarımızın arasına nifak sokarcasına beyhude bir çabanın yarar sağlamadığının bilinmesi lazım 5 gelmektedir."

Tankut, açıklamasını şu ifadelerle bitirdi: "Bu nedenle bu tip dedikodulann merkezi haline gelenler, en hafif tabirle hadlerini bilmeli ve şahsi makam hayallerine bir an önce son vermelidir. Aksi halde böylesine nazik bir süreçte kendi şahsi ülkülerinin peşine düşen kişiler olarak Milliyetçi-Ülkücü Camianın öfke selinde boğulup yok olacaklarını unutmamaları gerektiğini buradan hatırlatmak isteriz. Attığımız her adımın kime yarar, kime zarar verdiğini en çok hesap etmemiz gereken günlerdeyiz. Gün birlik, beraberlik ve safları daha da sıklaştırma günüdür. Sadece kendimiz için değil, kentimiz için, ülkemiz ve milletimiz için bunu çok önemsiyoruz."


,