ana_sayfa

 

www.MHP.org.tr/ Türkiye'nin Güvencesi


E-MAİL LİST

Adana'mız, Partimiz ve Meclis Çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


ADANA'DA HAVA

BUGÜN YARIN
Adana   Adana

YARARLI LİNKLER

www.belediyeler.net


 
 

Yılmaz TANKUT
MHP 23. Dönem Adana Milletvekili
TBMM ANKARA
BİZDEN HABERLER
 Tankut, Meclis’te söz alarak CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cevdet Yağ’ın vefatından duyduğu üzüntüyü paylaştı, Adana’ya başsağlığı diledi.

MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Meclis’te söz alarak CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Cevdet Yağ’ın vefatından duyduğu üzüntüyü paylaştı, Adana’ya başsağlığı diledi.

ADANA - Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) söz alarak, Seyhan ilçesi eski Belediye Başkanı, Seyhan Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Cevdet Yağ’ın öldürülmesinden duyduğu üzüntüyü paylaştı.

MECLİS’TE DUYURDU
Yılmaz Tankut, Meclis Başkanı’ndan söz isteyerek yaptığı kısa konuşmada, Ahmet Cevdet Yağ’ın mezarlıkta bir yakınının defni sırasında menfur bir silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini duyurdu. Merhum Yağ’ın bir dönem Seyhan Belediye Başkanı olarak ve ölmeden öncesine kadar da belediye meclis üyesi olarak Adana’ya hizmet ettiğini, kentin sorunlarının çözümüne katkı sunduğunu belirten Tankut “Merhum Yağ sevdiğimiz, saydığımız bir isimdi. O’nun acımazsızca öldürülmesi, hepimizi ve hemşehrilerimizi derinden üzmüştür. Aramızdan ayrılması ise Adana için önemli bir kayıp olmuştur” diye konuştu.

SALDIRIYI NEFRETLE KINADI
MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut; “Merhum Ahmet Cevdet Yağ’ı ailesinden koparan, hemşehrilerimize hizmetten geri bırakan hain saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyorum. Katilin en kısa sürede yakalanarak gerekli cezayı alacağını umuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere, hemşehrilerimize, bütün sevenlerine, Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum” mesajı verdi.


,