ana_sayfa

 

www.MHP.org.tr/ Türkiye'nin Güvencesi


E-MAİL LİST

Adana'mız, Partimiz ve Meclis Çalışmalarımızdan haberdar olmak için lütfen e-mail adresinizi ekleyiniz...

İsminiz:

E-Mail Adresiniz:

Ekle: Çıkar: 


GÜNCEL


ADANA'DA HAVA

BUGÜN YARIN
Adana   Adana

YARARLI LİNKLER

www.belediyeler.net


 
 

Yılmaz TANKUT
MHP 23. Dönem Adana Milletvekili
TBMM ANKARA
BİZDEN HABERLER
 Niye Çanakkale Savaşı’nda 255 bin şehit verdik?


MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut; mahallede esnafla sohbet etti, hükümetin teslimiyetçi politikasına atıfta bulundu ve “ABD’nin, sömürgecilerin, bugün olduğu gibi emellerine alet olacaksak niye İstiklal Savaşı yaptık? Niye Çanakkale Savaşı’nda 255 bin şehit verdik?” sorusunu ortaya attı.


ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, “ABD’nin, sömürgecilerin, bugün olduğu gibi emellerine alet olacaksak niye İstiklal Savaşı yaptık? Niye Çanakkale Savaşı’nda 255 bin şehit verdik?” sorusunu ortaya attı.

AKP İKAZ EDİLMELİ AKSİ HALDE…
Tankut, MHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nın Pınar Mahallesi’nde düzenlediği esnafla sohbet toplantısına katıldı. MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan ve Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da hazır bulunduğu toplantıda Tankut, AKP hükümetinin açtığı yolda ülkenin bölünme noktasına getirildiğini söyledi, “Şayet AKP hükümetine bu seçimde gereken cevap verilmez ise, bundan sonraki dönemde telafisi belki de hiç mümkün olmayacak sıkıntılarla karşılaşılacak” görüşünü bildirdi.

İHANETİN ELİNDEKİ HANÇER
Yılmaz Tankut; “Her şey ortada ve çok net. Bundan sonraki hedefleri, ihanet açılımının elindeki hançeri, milletimizin tam kalbine sokmaktır. Sayın Başbakanın kendisi açıkladı: ‘Esas anayasa değişikliğini çok yüksek oylarla geldiğimiz zaman yapacağız’ diyor. Bu anayasa değişikliğiyle ne yapılacak? Bin yıldır barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan bu milletin kırmızı çizgileri silinecek. Yani Anayasa’nın ilk üç maddesi delinecek. Bunu da ‘Millet bize yetki verdi’ diyerek ihanetin faturasını, sorumluluğunu aziz milletimize yükleyecekler” diye konuştu.

BU YOL BİZİM YOL DEĞİL
Tankut, emperyalist güçlerin hazırladığı yol haritasında Türkiye’nin bölünmesi ve çevresinde yeni kukla devletler kurmak olduğuna vurgu yaparak “O zaman ABD’nin, sömürgecilerin, bugün olduğu gibi emellerine alet olacaksak niye İstiklal Savaşı yaptık? Niye Çanakkale Savaşı’nda 255 bin şehit verdik? O dönem bir kısım Damat Ferit zihniyeti Amerikan mandasını, bir kısmı İngiliz mandasını istiyordu. Mustafa Kemal ve bu millet kabul etseydi, vatan evlatlarını da kaybetmezdik. Milletin bir şekilde karnı doyar, geçinip giderdi. Ama mesele o değil. Mesele; imanımızla, kimliğimizle bizde vücut bulan namusumuzla, haysiyetimizle, şahsiyetimizle devletimize, ülkemize sahip çıkma meselesidir. Devletimiz olmazsa namusumuz, şahsiyetimiz, haysiyetimiz de olmaz” dedi.

KUTSAL GÖREVE ÇAĞRI!
MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, “Yaşanan ekonomik bunalımın, işsizliğin ve diğer sosyal sorunların çözümü için ama hepsinden önemlisi, haysiyetimizi, şahsiyetimizi ayaklar altına almayan milli bir politikanın hayata geçirilmesi için bu ülkede yaşayan herkesi önümüzdeki seçimde teslimiyetçi zihniyete son vermek gibi kutsal bir göreve davet ediyoruz” çağrısı yaptı.
Sohbet toplantısında ayrıca Kur-an’ı Kerim okundu, memleketin birliği ve huzuru için dua edildi.


,